Försäljning 1:a, Hurghada, Red Sea, Egypten, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

Försäljning - Cod. 37047

  • Typ: 1:a
  • Område: 79 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Rymlig lägenhet med 1 sovrum, solig balkong med utsikt över poolen i ett lugnt läge med vacker pool och trädgårdar till salu! Bara 5 minuters promenad från havet och en bra strand i en av Van Hurghadas vackraste områden, "Intercontinental Area" strax efter Mamsha. Lugnt välskött läge, europeiskt grannskap, bra sammansatt service med 24 H service och säkerhet. Helt ny, alla nya och moderna utrustade till europeisk standard. Andra lägenheter av olika storlekar med utsikt över havet eller poolen är tillgängliga.

I inköpspriset ingår den kompletta inredningen av lägenheten med moderna material av hög kvalitet: kakel, dörrar, fönster, balkongreling, fullt utrustade badrum, väggar och tak (exklusiva möbler). För ca 6 000 euro kan hela lägenheten vara modern och möbler av hög kvalitet, inklusive möbler och kök med elektriska apparater. Vi är glada att förmedla kompetenta möbelproducenter.

"Sky El Gandoul Resort" är en fantastisk ny förening, tyst och väldigt modern och designad av hög kvalitet. Intercontinental Area ligger vid strandpromenaden, bara 10 minuter från Hurghada centrum, liksom flygplatsen. Närmaste stora stormarknad "Carrefour" ligger precis runt hörnet och det största köpcentret "Senzo Mall" är bara 5 minuter. Stranden "Strand nr. 9 'ligger mittemot och till fots på 5 minuter. Detta är en av de vackraste stränderna i Hurghada, mycket rymlig, platt och sandig sluttande: idealisk för barn och badentusiaster.
diverse
"Sky El Gandoul Resort" erbjuder 24 timmars service som på hotellet. Reception, pool och trädgård underhåll, städning på begäran på begäran och på begäran, lägenheten hyrs också för ägaren! En stor investeringsmöjlighet! EUROPEISK vård på plats.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB