Försäljning Villa, Hurghada, Red Sea, Egypten, Mubbarak 6

Försäljning - Cod. 38069

  • Typ: Villa
  • Område: 800 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Det handlar om 1 hälften av en dubbel villa. Helt inhägnad med en staket på cirka 700 m2, kakel och trimmad med gröna band, buskar och träd. I trädgården finns en stor pool och ett antal platser med träfasta parasoll. Bakom poolen ett stort lusthus. Vidare i trädgården ett halvt öppet men täckt garage med skjutport. Bakom huset tillgång till gemensamt tekniskt rum med vattenpumpar och torkrum för dykutrustning. I trädgården sköljs en dykutrustning.
Tillgång till huset via en stor glasdörr med strykjärnstängning. Hall med natursten golv och trappa till 1: a våningen. Öppna dörren till ett stort förråd under trappan som innehåller en tvättmaskin. Åtkomstdörr nere lägenhet. Bottenvåningen lägenhet med en yta på 100m2, 2 sovrum, 1 med stor garderob och säker. Stort badrum, vackert kaklat, med toalett, separat dusch, handfat och jacuzzi. Amerikanskt kök med stort kylskåp och elspis med ugn. Vardagsrum med plattskärms-TV. Alla rum har luftkonditionering. Alla våningar natursten.
 
Via trappan i hallen på första våningen, samma lägenhet som beskrivits ovan.
 
Via trappan i hallen på första våningen når du den stora takterrassen på 100 m2, med separat badrum med dusch, toalett och handfat. Separat panna för detta badrum. På takterrassen är en täckt marmorbyggd lyxbubbel för 4 personer. Takterrassen är också helkaklat med natursten.
2 stora parabolantenner på taket ovanför terrassen. (Dessa är inte på takterrassen men på taket ovan).
Alla marker i full äganderätt. Ytterväggarna kräver just nu ett nytt gips- / lackarbete. Detta görs fortfarande av mig till salu.
Hela levereras fullt möblerade, med all elektrisk utrustning upp till och inklusive handdukar. Endast de personliga tillhörigheterna avlägsnas fortfarande.
Helt överförbar.
 
Priset för det hela är € 145000 = Banktransaktionerna kan gå igenom en nederländsk notarie via ett tredje partskonto, varefter notarieöverföringen räknar ut när alla handlingar har avvecklats i Egypten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB